METZELER ROADTEC SCOOTER FRONT 120/70-14 55S TL, 3846300

METZELER ROADTEC SCOOTER FRONT 120/70-14 55S TL, 3846300
Κατασκευαστής: METZELER
Κωδικός Προϊόντος: 3846300
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
57,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Όροι αποστολής ελαστικών

 

Η αποστολή των ελαστικών (πλήν αεροθαλάμων) δεν είναι δυνατή με εταιρία ταχυμεταφορών λόγω υψηλού κόστους μεταφορικών.
Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις ως προς τον τρόπο αποστολής.

METZELER ROADTECSCOOTER : Στόχος η κορυφή Η τεχνολογική αιχμή των ελαστικών στα σκούτερ!

Τα ελαστικά τεχνολογικής αιχμής Metzeler Roadtec Scooter, ειδικά σχεδιασμένα για σκούτερ, διαθέτουν προσαρμοστικότητα και ευελιξία, και είναι ικανά να αντιμετωπίσουν τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και διαφορετικούς τύπους ασφάλτου σε διαδρομές εντός ή εκτός πόλης. Τα RoadtecScooter προορίζονται για όλους τους τύπους σκούτερ, μεδιαμέτρους τροχών που κυμαίνονται από τις 10 έως τις 16 ίντσες. Το ελαστικό MetzelerRoadtec Scooter διατίθεται σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων, ικανοποιώντας με τονκαλύτερο τρόπο τις ανάγκες των αναβατών σκούτερ. Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουντην υψηλότερηπρόσφυσηκαιτηνπροσαρμοστικότητασεκάθεχρήση και εποχή, την άνεση καιτην ασφάλεια ακόμα και σε επιφάνειες ασφάλτου που έχουν χαμηλό συντελεστή τριβής.

H δημιουργία του MetzelerRoadtec Scooter εμπνέεται από το βραβευμένο ελαστικό sporttouringRoadtec 01 μοτοσυκλέτας, του οποίου τα δυνατά σημεία, όπως η εξαιρετικήαπόδοσησεβρεγμένοοδόστρωμα και η υψηλή αντοχή στα χιλιόμετρα, έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση σε σκούτερ.Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει σαράντα οκτώ (48) μεγέθη, τα οποία θααντικαταστήσουνσταδιακά τα τρέχοντα ελαστικά σκούτερ της Metzeler, δηλαδή τα Feelfree, Feelfree Wintec και ME 7Teen, προσφέροντας αντ ‘αυτών ένα ελαστικό με καλύτερη απόδοση, απλοποιώντας ταυτόχρονα τηνεπιλογή για τους καταναλωτές.
Συγκεκριμένα, το Roadtec Scooter, σε σύγκριση με τα ελαστικά που θα αντικαταστήσει, εγγυάταιυψηλότεραεπίπεδαπρόσφυσης τόσο σε βρεγμένη άσφαλτο όσο και σε επιφάνειες χαμηλήςπρόσφυσης, όπως και την ικανότητα λειτουργίας σε ευρύτερο φάσμα θερμοκρασιών και κράτημαυψηλού επιπέδου.

Η χάραξη του πέλματος του νέου ελαστικού προέρχεται άμεσα από αυτό του Metzeler Roadtec 01. Ηεξέλιξη τουβραβευμένουπροϊόντος, ειδικά σχεδιασμένου για τον χώρο των σκούτερ, επέτρεψε τηχρήση της εμπειρίας που αποκτήθηκε από το Feelfree Wintec.Εκτός από τo κράτημα και την πρόσφυση σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης, η γνωστή,αναγνωρίσιμη χάραξη του πέλματος που εγγυάται την απόδοση, έχει προέλθει απότηντεχνογνωσίαηοποίακερδήθηκε μέσα από δοκιμές σε πίστες, προσφέροντας οφέλη στηνπροθέρμανση του ελαστικού και στην άνεση που μεταφέρει στον αναβάτη.

Σε σύγκριση με τους προκατόχους του, το MetzelerRoadtec Scooter χαρακτηρίζεται από πιοστρογγυλό προφίλ και από μια ελαφρύτερηκαιπιοευέλικτηδομή, αυξάνοντας την περιοχή τουαποτυπώματος και βελτιώνοντας τον χειρισμό από πλευράς αναβάτη.Τέλος, το υλικό του πέλματος του Roadtec Scooter έχει υψηλό ποσοστό πυριτίου για βελτιωμένηαπόδοσησεβρεγμένηάσφαλτο και σε ευρύτερο φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας.

Χάρη στην παραπάνω υψηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του πυριτίου και σε συνδυασμό με τονκαινοτόμοσχεδιασμόπέλματος που αποτελείται από αυλακώσεις και χαραγές, εξασφαλίζονται
υψηλά επίπεδα μηχανικής και χημικής πρόσφυσης σε όλες τις συνθήκες.Ευελιξία χρήσης σε οποιαδήποτε εποχή: Το MetzelerRoadtec Scooter είναι η ιδανική λύση για τημετακίνηση εντός και εκτός πόλης, ανεξάρτητααπότιςκαιρικέςσυνθήκες ή τις θερμοκρασίες.Χάρη στο καινοτόμο στρογγυλεμένο προφίλ και τον ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο σκελετό, τοMetzeler Roadtec Scooter εγγυάται υψηλήπροασρμοστικότητατηςεπιφάνειαςπρόσφυσης καιάνεση ακόμα και σε ανώμαλες επιφάνειες και βρεγμένη άσφαλτο με χαμηλή τριβή.

Το αναγνωρίσιμο μοτίβο πέλματος του βραβευμένου Roadtec 01 συμβάλλει στη βελτιστοποίηση τωνπλεονεκτημάτων του και για τον τομέα των σκούτερ. Ο σχεδιασμός πέλματος Roadtec Scooterεπιτρέπει αποτελεσματικήαπομάκρυνσηνερού σε υγρές συνθήκες και εγγυάται υψηλό επίπεδοπρόσφυσης, ακόμη και σε επιφάνειες χαμηλής τριβής, όπως φθαρμένες και ατελείς επιφάνειεςασφάλτου.Το μπροστινό Roadtec Scooter έχει μεγάλοαριθμόεγκάρσιωναυλακώσεων που έρχονται σεεπαφή με την άσφαλτο και σε σύγκριση με τον προκάτοχο FeelFree αυξάνουν σημαντικά τηνικανότητα απομάκρυνσης του νερού σε υγρές συνθήκες.Η προσθήκη των μικρών χαραγών στο σχέδιο του πέλματος, η οποία προκύπτει από την εμπειρία πουαποκτήθηκε με το FeelFree Wintec, βοηθάτηγόματουελαστικού να ζεσταθεί, εξασφαλίζονταςσταθερότητα φρεναρίσματος και εξαιρετικό επίπεδο πρόσφυσης από την πρώτη στροφή.

Το πίσω ελαστικό Roadtec Scooter συνδυάζει αυλακώσεις διαφορετικών μεγεθών και βάθους: οιμακριές και βαθιές αυλακώσεις κατεύθυνσης που κληρονομούνται από το Roadtec 01διακλαδώνονταιμελεπτότερεςχαραγές που “τρέχουν” προς στην αντίθετη κατεύθυνση. Οιαυλακώσεις εξασφαλίζουν εξαιρετική εκκένωση νερού και καλύτερο έλεγχο σεδύσκολεςσυνθήκεςοδήγησης, όπως για παράδειγμα φρενάρισμα πανικού ή επιτάχυνση κατά τη στροφή.Ταυτόχρονα, ο συγκεκριμένος προσανατολισμός αυτών των αυλακώσεων συμβάλλει στηνεξασφάλιση μεγάληςαντοχήςσταχιλιόμετρα, επιτρέποντας σταθερή φθορά. Οι λεπτότερεςχαραγές που ακολουθούν αντίθετη κατεύθυνση έχουν σαν σκοπό τη μεγιστοποίηση της εκκένωσηςτου νερού και της πρόσφυσης.

Δομικά το Roadtec Scooter έχει έναν πιο εύκαμπτο σκελετό από αυτόν του Feelfree και έχεισχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει έναπιοπροσαρμόσιμοαποτύπωμα. Ως αποτέλεσμα, το επίπεδοπρόσφυσης αυξάνεται σημαντικά, ενώ η απορρόφηση των ανωμαλιών του δρόμου, όπωςπροσκρούσεις, λακκούβες ή τραχιά άσφαλτοςβελτιώνεταιδραστικά, ενισχύοντας την άνεση τουαναβάτη.Τα προφίλ του Roadtec Scooter είναι πιο στρογγυλεμένο από αυτό του Feelfree με το επακόλουθοπλεονέκτημα να προσφέρει κοντύτερηκαιπλατύτερηεπιφάνειαεπαφής από αυτήν τουπροκατόχου του. Το αποτύπωμα του Roadtec Scooter έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρεί την
επιφάνεια του ελαστικού σε θερμοκρασία ιδανικής λειτουργίας, μειώνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τηδιαδικασία φθοράς.

Η οικογένεια των ελαστικών Roadtec Scooter περιλαμβάνει σαράντα οκτώ μεγέθη που θααντικαταστήσουνσταδιακά τα τρέχοντα προϊόντα Metzeler Feelfree, Feelfree Wintec και ME 7 Teenστην αγορά. Αυτή η εξέλιξη συνεπάγεται σημαντική απλοποίηση τόσο της γκάμας, όσο και τηςευκολίας κατανόησης και της επιλογής του προϊόντος από τον τελικό καταναλωτή.

Διαστάσεις
Πλάτος 120
Ύψος 70
Διάμετρος 14
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Loading...