SEABOB F5 SPECIAL COLOURS

SEABOB F5 SPECIAL COLOURS
Κατασκευαστής: SEABOB
Κωδικός Προϊόντος: SEABOBF5
Διαθεσιμότητα: Προ-παραγγελία
10.500,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Χρώμα:

Ποσότητα: Καλάθι

SEABOB F5

 

Ισχύς έως και: 2,5 kW / 3.4 hp
Μέγιστη ώση από το E-Jet Power System έως και: 480 N
Ταχύτητα στην επιφάνεια του νερού έως και: 14 km/h / 8.7 mph
Ταχύτητα κάτω από το νερό έως και: 13 km/h / 8.1 mph
Ρύθμιση ταχύτητας: 4 βαθμίδες ισχύος από 0 % έως και 100 % μέσω των πλήκτρων Piezo
Ενέργεια: Συσσωρευτές λιθίου-μαγγανίου High-Energy
Συνολική χωρητικότητα, περίπου: 1,1 kWh, 48 V, 22 Ah
Μέση διάρκεια λειτουργίας: 60 λεπτά
Διάρκεια φόρτισης με τυπική φόρτιση, περίπου: 8 ώρες
Διάρκεια φόρτισης με ταχεία φόρτιση, περίπου: 1,5 ώρα
Βάθος βύθισης: 40 m / 131 ft
Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 1.152 x 507 x 372 (σε mm) / 45.35″ x 19.96″ x 14.64″
Βάρος, περίπου: 29 kg / 63.93 lbs
Άνωση στο νερό, περίπου: 14 kg / 30.86 lbs

Καλός χειρισμός με υψηλή ωστική δύναμη

 • Το SEABOB F5 κερδίζει τις εντυπώσεις με το εξαιρετικά χαμηλό του βάρος. Με συνολικό βάρος μόλις 29 kg φέρνει μία δύναμη ώσης 480 Newton στο νερό. Το E-Jet Power System του SEABOB F5 ενεργοποιείται σε 4 βαθμίδες ισχύος. Αυτή η διαβάθμιση προσδίδει έναν σπορ χαρακτήρα και εγγυάται την απολαυστική οδήγηση. Η ιδιαίτερη δυναμική του στο νερό εξασφαλίζεται από την υψηλή ισχύ, σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος.
 • Με τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά οδήγησης, το SEABOB F5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού στο νερό. Το πεδίο δράσης του είναι η θάλασσα. Κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο στην επιφάνεια του νερού όσο και κάτω από αυτή. Χάρη στην εξαιρετική του ευελιξία, το SEABOB F5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μικρές ή μεγάλες πισίνες.

Είστε έτοιμοι;

 

Ανεβάστε ταχύτητα και ξεκινήστε

 • Όποιος αναζητά την απόλυτη οδηγική απόλαυση, θα ανακαλύψει το νερό. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια. Με το SEABOB θα απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο και την απόλυτη ελευθερία. Σε κάθε βαθμίδα ισχύος.
 • Η ταχύτητα ελέγχεται από το Controlgrip. Η μεγάλη δύναμη ώσης μεταξύ των βαθμίδων ισχύος χαρίζει στο SEABOB μία συναρπαστική δυναμική.

Τα πάντα είναι εφικτά

 

Ζήστε την μοναδική ευελιξία κάτω από το νερό

 • Η δυναμική του SEABOB-Jet δίνει ιδιαίτερα ερεθίσματα κάτω από το νερό. Το σκάφος κατευθύνεται προς το βυθό χωρίς κόπο. Άνθρωπος και μηχάνημα κινούνται με ευελιξία.
 • Στο ηλεκτρονικό σύστημα μπορούν να προγραμματιστούν βάθη μέχρι και 40 μέτρα. Το σύστημα διακοπής ασφαλείας αποτρέπει με αξιοπιστία την υπέρβαση του επιλεγμένου βάθους.
 • Ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο του βυθού μέσα από μία νέα διάσταση.

Παιχνίδια με το στοιχείο

 

Ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας

 • Ξεκούραστη κίνηση. Σπορ οδήγηση. Ασφαλής βύθιση. Με το SEABOB όλα είναι εφικτά. Για πρώτη φορά ο άνθρωπος μπορεί να κινηθεί στο νερό με την ευελιξία δελφινιού. Στην επιφάνεια του νερού, αλλά και κάτω από αυτή.
 • Το SEABOB είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον αφού βρίσκεται στο στοιχείο του. Δυναμικά και σχεδόν αθόρυβα κινείται στο νερό. Έτσι εκπληρώνεται εδώ ένα όνειρο του ανθρώπου.

Δράση και χαλάρωση

 

Η απόλαυση της οδήγησης ξεκινά με το cruising

 • Με το SEABOB θα κατακτήσετε κορυφαίες επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα. Διότι το υδροδυναμικό του σχήμα εξασφαλίζει μία πρωτόγνωρη ευελιξία στο νερό. Η αλλαγή κατεύθυνσης και η κατάδυση γίνεται με μία απλή μετατόπιση του σώματος.
 • Στη χαλαρή βόλτα, στην σπορ οδήγηση ή στην κατάδυση. Κινηθείτε δυναμικά με το SEABOB. Νιώστε την εκπληκτική ευκινησία. Η νέα διασκέδαση στο νερό θα σας σαγηνεύσει.

Άψογος έλεγχος

 

Χαμηλό βάρος και μεγάλη δύναμη ώσης

 • Ο άνετος χειρισμός ήταν πρωταρχικός στόχος στην εξέλιξη του νέου SEABOB. Η πρόκληση στην τεχνολογική εξέλιξη ήταν ξεκάθαρη. Χαμηλό συνολικό βάρος. Εξαιρετικά ανθεκτικό περίβλημα σκάφους. Ισχυρό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν το SEABOB F5 ένα μοναδικό σπορ σκάφος για το νερό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού και είναι εύκολο στον χειρισμό.

Τεχνολογία

 

Εξέλιξη με περιβαλλοντική υπευθυνότητα

 • Ο ειδικά εξελιγμένος ηλεκτροκινητήρας υψηλής ισχύος αποτελεί μία υποδειγματική καινοτομία χάρη στην τεχνολογία που σέβεται το περιβάλλον.
 • Εδώ πρόκειται για έναν σύγχρονο κινητήρα υψηλής ροπής (High-Torque) με διαχείριση τριφασικής ισχύος από μικροεπεξεργαστή. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία, ο κινητήρας αποδίδει υψηλή ροπή και επιτυγχάνει έναν εξαιρετικό βαθμό απόδοσης. Και όλα αυτά με μικρές συνολικές διαστάσεις κατασκευής.
 • Την ενέργεια για τον κινητήρα παρέχουν οι εξαιρετικά αποδοτική συσσωρευτές λιθίου-ιόν High-Energy. Αυτοί οι ειδικοί συσσωρευτές υψηλής απόδοσης είναι υψηλής ποιότητας εξαρτήματα που περιλαμβάνονται στο σύστημα μετάδοσης κίνησης του SEABOB.

E-Jet Power System

 

Τεχνολογία κίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων

 • Το παγκοσμίως πατενταρισμένο E-Jet Power System λειτουργεί με την αρχή της εκτόπισης ύδατος. Ο στρόβιλος περιστρέφεται με μεγάλη ταχύτητα, απορροφά νερό και το εκτοπίζει με υψηλή πίεση από το κανάλι Jet. Η δύναμη ώσης που παράγεται με αυτόν τον τρόπο, κινεί το SEABOB προς τα μπροστά.
 • Η κορυφαία δύναμη ώσης και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας καθιστά το E-Jet Power System ένα μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για ισχυρά θαλάσσια σκάφη. Χάρη στην ηλεκτρική τεχνολογία είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και ιδιαίτερα οικονομικό στη χρήση.

Τα Controlgrip

 

Επιλογή ισχύος. Επιλογή κατεύθυνσης

 • Ένα SEABOB ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής. Έτσι ο χειριστής ελέγχει το σκάφος του από τα δύο έξυπνα Controlgrip με τεχνολογία Piezo.
 • Με το πάτημα του Trigger ενεργοποιείται ο κινητήρας. Με ένα απλό πάτημα στον πράσινο αισθητήρα πραγματοποιείται η επιτάχυνση μέχρι την επιθυμητή ταχύτητα χωρίς διακοπές στη μεταφορά ισχύος. Αντίθετα, το πάτημα του κόκκινου αισθητήρα επιβραδύνει το SEABOB μέσω μείωσης της ώσης. Εάν η περίσταση απαιτεί μία άμεση ακινητοποίηση, αρκεί η απελευθέρωση του Trigger.
 • Δύο επιπλέον πλήκτρα Piezo επιτρέπουν τον προγραμματισμό του προσαρμοσμένου μενού δεδομένων. Εδώ περιλαμβάνεται και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ρύθμιση του βάθους, η διάρκεια οδήγησης καθώς και άλλες παράμετροι.

Το κόκπιτ

 

Ξεκάθαρη εικόνα. Άριστος έλεγχος

 • Το κεντρικό κόκπιτ βρίσκεται μέσα στο οπτικό πεδίο του χειριστή. Όλα τα σημαντικά τεχνικά στοιχεία του ηλεκτρονικού συστήματος του κινητήρα προβάλλονται με ακρίβεια στην έγχρωμη οθόνη TFT.
 • Ενημερώνει τον χειριστή για τις τρέχουσες επιδόσεις και την επιλεγμένη βαθμίδα ισχύος. Με την ένδειξη της κατάστασης φόρτισης του συσσωρευτή και της υπολειπόμενης διάρκειας λειτουργίας θα γνωρίζετε πάντα την χωρητικότητα που απομένει.
 • Επιπλέον, ο χειριστής λαμβάνει πληροφορίες για το βάθος και τη θερμοκρασία του νερού. Αλλά και οι λειτουργίες προγραμματισμού του μενού ελέγχονται εύκολα και άνετα από την οθόνη TFT.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Γράψτε μια κριτική

Το Όνομά σας:


Η Κριτική σας: Σημείωση: Η HTML δε μεταφράζεται!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο παρακάτω πλαίσιο:Loading...