Τρόποι Αποστολής

Κάνοντας την παραγγελία σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς τρόπους παραλαβής των προϊόντων σας

- Α. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) - Γεν. Ταχυδρομική 

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier).
Η Express παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας (εφόσον τα προιόντα ειναι διαθέσιμα), εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει εώς τις 3 εργάσιμες ημέρες.Το κόστος είναι 5 € για όλη την Ελλάδα μέχρι 3 κιλά. Στην περίπτωση που ζητηθεί αποστολή με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2 € επιπλέον από το κόστος μεταφοράς. Για αποστολή μεγάλων δεμάτων και ελαστικών δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί εταιρία ταχυμεταφοράς λόγω υψηλού κόστους μεταφορικών.


- Β. Αποστολή με πρακτορείο ΚΤΕΛ
Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με το πρακτορείο ΚΤΕΛ .Εάν τα προϊόντα είναι διαθέσημα, πηγαίνουν την ίδια μέρα στο KTEΛ σας και σας έρχονται, ανάλογα με το που αποστέλονται ακόμη και σε λίγες ώρες.Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας.Το κόστος είναι 6-10 € σε όλη την Ελλάδα.

- Γ. Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μία συμβατική μεταφορική εταιρία. Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής για εξόφληση των αγορών σας. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας. Η χρέωση θα σας ανακοινωθεί με email ή τηλεφωνικώς, πριν από την αποστολή των εμπορευμάτων.Το κόστος είναι 3-10 € γιά αποστολές σε όλη την Ελλάδα.Για πληροφορίες σχετικά με την παράδοση με μεταφορική εταιρία επικοινωνήστε με το λογιστήριο της εταιρίας μας.

 

- Δ. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας
Εάν δεν επιθυμείτε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής μπορείτε να έρθετε εσείς και να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, κατόπιν συνεννοήσεως με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. 

** Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

- Σημαντική Πληροφορία: 
Σύμφωνα με τον νόμο 3842 (ΦΕΚ 58Α / 23.04.2010) σας ενημερώνουμε ότι για αγορές άνω των 1.500 €, δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με προσωπική τραπεζική επιταγή ημέρας. Σε περίπτωση εξόφλησης με προσωπική τραπεζική ημέρας η αποστολή/παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται αφού εισπραχθεί το ποσό της επιταγής.

Loading...