Η Εταιρία μας

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1991. Μέσω μίας επιτυχημένης πορείας στον κλάδο που χρόνο με τον χρόνο έθεσε τα θεμέλια της σημερινής της εξέλιξης αποτέλεσε πολλές φορές πρωτοπόρο δύναμη στον κλάδο της.


Η συνεπής παρουσία της εταιρίας στην αγορά, η τεχνογνωσία και η μοναδική εξυπηρέτηση, η ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων της και τέλος η τιμολογιακή της πολιτική, αποτελούν τα σημαντικότερα συστατικά επιτυχίας που την καθιέρωσαν σε ηγετική θέση στον κλάδο της.


Σήμερα, βάζοντας σε εφαρμογή σύγχρονες αντιλήψεις και συνεχείς οραματισμούς την καθιστούν πλέον ώριμη για να καινοτομήσει και πάλι και να εγκαινιάσει ξανά μία νέα εποχή στον κλάδο της. H εταιρία κάνει μία μοναδική παρέμβαση  και εγκαινιάζει μία καινοτομική προσέγγιση στον χώρο του εμπορίου.


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και οι αποκλειστικές συνεργασίες μας με τους προμηθευτές, μας επιτρέπουν να διαθέτουμε και να υποστηρίζουμε την πληρέστερη γκάμα προϊόντων στην αγορά. Παράλληλα, ο καταναλωτής μπορεί για πρώτη φορά να συνδυάσει τις αγορές του με χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς της εταιρίας μας παρέχοντας σας μια ολοκληρωμένη λύση και πρόταση.


Κάθε προϊόν στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι μοναδικό από θέμα τιμής. Στόχος μας ήταν και παραμένει " η ικανοποίηση του πελάτη " και " η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης " μαζί του. Το πιστεύουμε και εργαζόμαστε συνέχεια γιά αυτό.

Loading...